Ansigtszoneterapi er en forholdsvis ny terapeutisk og unik behandlingsteknik i Danmark, og den har opnået stor anerkendelse internationalt. Metoden er sammensat og bygger på de grundlæggende teknikker som fx akupunktur og zoneterapi fra forskellige kulturer og kinesiologi.
Hvornår kan der være behov for ansigtszoneterapi?
Formålet med at anvende ansigtszoneterapi er ikke alene at forebygge sygdomme, muskelsmerter, spændinger og stressrelaterede udfordringer, som skader/ubalancer på krop og sind, der afhjælpes via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet, men også at behandle årsagen til, at sygdommen er opstået.
Ansigtszoneterapi kan også anvendes som led i genoptræning ved alle typer hjerne- og neurologiske dysfunktioner – og er tillige fantastisk til forebyggende behandling.
Under behandlingen arbejder jeg med den fysiske og psykiske krop samt organer og hormonkirtler, hvorved centralnervesystemet, kroppens medianbaner, blod og lymfekredsløb påvirkes og bringer kroppen og dens chakraer i balance igen.
Sådan foregår ansigtszoneterapi
Jeg tilbyder ansigtszoneterapi fra min klinik i Sønderborg på Als, og jeg har særligt mange patienter fra Aabenraa og omegn.
Ansigtszoneterapi består af en grundbehandling, som indeholder syv forskellige faser med hver sin funktion.
Efter grundbehandlingen suppleres med relevante teknikker, der er specifikt målrettet de aktuelle symptomer. Det foregår primært ved tryk på punkter, der reflekterer til de pågældende neurologiske og fysiske dele af kroppen.
Jeg arbejder med fingrene på nøje afgrænsede zoner samt nerve-/akupunkturpunkter i ansigtet, som har direkte forbindelse til de specifikke organer, legemsdele, hormonkirtler og hjernedele med deres tilhørende funktioner.