Cosmo & Body Detox​

​Få kontrol over din vægt - Kom af med strækmærker og cellulitis (appelsinhud). Ethvert vægttab/vægt- øgning er baseret på balance i kroppens kemi.

Vægtproblemer

Overvægt eller undervægt – har mange årsager f.eks. forkert kost, for lidt motion, sygdom, psykiske problemer, hormonelle problemer m.m. Uanset hvad årsagen er, så er kroppens kemiske funktion involveret og vigtige stoffer er i ubalance.

Serotonin, Dopamin og Noradrenalin er neurotransmittere, som har mange funktioner i kroppen. Hvis disse stoffer, som kroppen producerer, er ubalanceret, kan det føre til mange problemer som over- eller undervægt.

Serotonin har f.eks. indflydelse på tyktarmens funktion, og den styrer appetit, smerteopfattelse, og involverer følelser, humør, søvn-/vågen-cyklus. Angst og depression forårsager serotoninubalance. Lavt niveau af serotonin kan forårsage Bulimi.

Noradrenalin har indflydelse på nervøs anoreksi og er involveret i kamp- eller- flugt reaktion, har indflydelse på ufrivillige bevægelser, motivation, socialt samvær, smerte, samt stress, vrede og aggression. Dysfunktion kan forårsage Nervøs spisevægring.

Dopamin påvirker/øger appetitten, og er også en del af hjernens belønningssystem som følelsen/glæden ved at spise og / eller lavt blodsukker. Afhængighed som Narkotika, kokain og nikotin øger dopaminproduktionen. Som er afgørende for normal funktion af centralnervesystemet. Mangel kan også forårsage Parkinsons, muskelspasmer, kramper, rystelser, skrivekrampe og ufrivillige bevægelser, især efter motion eller ved slutningen af dagen.

Menneskets hjerne er det mest komplekse organ i kroppen. Den regulerer alle grundlæggende kropsfunktioner og giver os mulighed for at fortolke og reagere på alle oplevelser og den former tanker, følelser og adfærd. Ved at bearbejde reflekspunkter i ansigtet til de forskellige hjernelapper med ansigtsrefleksterapi er det muligt at ændre den kemiske ubalance i kroppen og normalisere niveauet af hhv. Serotonin, Noradrenalin og Dopamin.

Selve behandlingen foregår på en briks, hvor klienten får påført et tyndt lag af en blanding af IncaEarth Anti Cellulitis Creme, hvid jord samt IncaEarth Aroma Medicin. Klienten pakkes ind i plastik og tildækkes med et tæppe. Der gives ansigts- og fodrefleksterapi efter udvalgt specifik behandlingsplan.

Behandlingen der også har en udrensende effekt, har vist sig at være meget effektiv. Ikke alene sker der en reduktion under behandlingerne, men det har vist sig, at klienterne også taber sig mellem behandlingerne. Klienten skal ikke følge en speciel diæt, men naturligvis spiser forholdsvis sundt i hverdagen. Derfor er overraskelsen stor, når der også sker et vægttab mellem behandlingerne.

Mennesker er forskellige og behandlingen tilpasses derfor den enkeltes behov.

Der tages mål før og efter behandlingen.

For at få de bedste resultater gives behandling 2-3 gange om ugen – ca. 12 gange – afhængig af klientens situation.

Klienten får et selvhjælpsprogram med hjem – en tegning af ansigt med angivelse af punkter. Klienten trykker på hvert punkt – et ad gangen – i 40 sek. Programmet udføres dagligt 1-2 gange eller så ofte klienten har tid og lyst.

Kontakt altid læge ved mindste tvivl.

​​

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mine ydelser er du velkommen til at skrive til mig. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Sydterapi


Dybbøl Bygade 15B, 
​6400 Sønderborg

CVR:40478396

Kontakt

☎ Tlf.: 60 58 66 60

✉ E-mail: st@sydterapi.dk

Samarbejdspartner

Følg mig på de sociale medier